USA 2014 – Resan börjar

Vi sitter nu i ett hus i Gaithersburg i Maryland. Första stoppet på vår resa är hos Peter Tunon, en gammal parallellklasskompis från högstadiet i Oxelösund och gymnasiet i Nyköping. Vi bjöds på en rejäl ”american barbecue” med revbensspjäll  och cajunkrabbröra. Lite svenskt i form av gravalad lax blev det också.

USA 2014-4Peter Tunon utanför sitt hus i Gaithersburg.

Resan började redan i fredags då Daniel Åkerblom och jag tog tåget ner till Kastrup för att övernatta på hotell Dan. Vi brukar få göra det innan vi åker till USA för planet går så tidigt så vi hinner inte ner från Kalmar på morgonen. Klockan 6:55 lyfte planet sedan på lördagsmorgonen mot Paris. Där hade vi två timmar på oss att leta upp Air France plan till Washington. Det var en stor ”dubbeldeckare” en Airbus A380 med ca 500 passagerare. Det var nog det största plan jag flugit med.

Efter vår grillfest tog vi oss en lite promenad i omgivningarna med eldflugor och vitsvanshjortar.

 

2 tankar på “USA 2014 – Resan börjar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s