Oväntat intressant läromedel: Smartboard

Idag fick vi välja att vara med på olika workshops om digitala verktyg. Jag valde smartboard för jag kände att jag bara använder en bråkdel av vad man skulle kunna göra. Blev förvånad av allt som fanns i ”notebook” som följer med. Där fanns massor av bilder, 3D animationer, spel mm. Om man kopplar en Wakon platta till kan man skriva i bilder och annat och använda den som en whiteboard tavla. Det behöver jag för jag har ingen whiteboard i aulan. Då är detta ett bra alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s